'Heritage', dubbel elpee met cd

Voorjaar 2018 hebben Jaap, David en Ruben Mulder hard gewerkt aan een uniek muziekdocument. De opnames zijn met zorg en professionaliteit gemixt door Haico van Oosten.  De cover en back fotografie is van Patrick Meijboom. Artwork is in handen van Mirjam Meijboom-Meulenberg. Deze intensieve samenwerking levert de dubbele plaat 'Heritage' op en is inclusief een CD-schijfje. 

 

 Je kunt de dubbel-LP (met CD) bestellen door 29,95 euro (incl. verzendkosten) over te maken op : NL60INGB0003824038 t.n.v J.J.Mulder onder vermelding van 'Heritage'.

Vergeet niet jouw postadres naar ons te mailen: ja.buromulder@gmail.com

 

De plaat is ook verkrijgbaar in de winkel van Meijboom Fotografie aan de Lange Groenendaal (tegenover de Wereldwinkel en Adriatika) in Gouda.

 

 De release van dit album was op dinsdagavond 12 februari 2019, 20.00 uur, in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.

 Een aantal reacties vanuit het publiek:
"Genoten van Mulder and Sons. Gisteren waren Ellen de Bruin en ik bij de lp en cd- presentatie van Heritage, het nieuwe album van Mulder and Sons. We genoten van de mooie muziek en de pakkende teksten. De stemmen van Jaap Mulder en Ruben harmoniëren heel goed en drummer David was ook prima op dreef. De lp is fraai vormgegeven door het echtpaar Meyboom en je krijgt de cd ( Jaap: voor in de auto) er gratis bij. AANRADER!" (Jan de Wild)

"Gisteren zijn Haico en ik bij de LP-CD presentatie van Mulder & Sons geweest in de Garenspinnerij. Na een heerlijke voorstelling werd Haico voor het mixen en masteren van de LP, CD èn digitale versie nog even in het zonnetje gezet. Wat een leuke avond, wat zijn we trots dat we betrokken waren bij dit proces. 

Ik ben dankbaar dat ik op deze plaat ook heb mogen zingen." (Alysia van Horik)

 "Prachtig album. Aanrader!" (Henk te Biesebeek)

"Het was bijzonder, erg genoten en de elpee is een aanrader" (Sarie Donk)

"Het was super gisteren, ik heb HarT genoten van Mulder & Sons. Erg blij met jullie nieuwe lp" (Hartini van Rijssel)

 

Binnenkant elpee, onze iconische bus