De nieuwe LP inclusief CD

"Heritage" is de naam van de nieuwe dubbel-LP/CD van Mulder & Sons.


De opnames zijn klaar, de mix door Haico van Oosten afgerond. Er is een half jaar keihard gewerkt aan een muziekdocument van en door vader Jaap en zijn zoons David en Ruben. Hun samenwerking levert een plaat ( of CD ) op die onvergelijkbaar is. 


Bestel de dubbel-LP inclusief CD door 35 euro over te maken op : NL60INGB0003824038 tnv J.J.Mulder onder vermelding van Heritage en het postadres naar ons te mailen. 


De bus

De avonturen van de bus vormen een onmisbaar onderdeel in het oeuvre van Mulder & Sons

Vaders en zonen; een eindeloos onderwerp.

Je wordt vader, blijft ook zoon en hoe kijken jouw zonen naar jou als vader? . De anekdotes en herinneringen, autobiografisch of geleend, zijn vaak heel herkenbaar. Het stemt tot melancholie, maar ook rebellie en vrolijkheid. De teksten in deze Nederlandstalige muziektheatervoorstelling zijn van Jaap Mulder en dichters als Menno Wigman en Theodore Roethke. De muziek bestaat uit eigen composities en arrangementen. Mooie luisterliedjes worden afgewisseld met virtuoze folk-pop. Het weerspiegelt de persoonlijke voorkeuren van de vader en zijn zonen. Een bijzonder muzikale voorstelling; persoonlijk en universeel, boeiend tot de laatste klanken vervliegen.