"Heritage" is de naam van de dubbel-LP / CD van Mulder & Sons.

 

Er is een half jaar door Jaap, David en Ruben Mulder keihard gewerkt aan een muziekdocument. De opnames zijn klaar, de mix door Haico van Oosten afgerond.  De intensieve samenwerking levert een plaat op ( met CD-schijfje ), die onvergelijkbaar is met ander werk. Het wachten is nu op het persen en drukken. Helaas is er veel vertraging opgelopen bij het ter perse gaan van dit unieke product. Wij hopen dat de elpees ruim op tijd klaar zijn om onder de kerstboom te leggen.

 

Bestel de dubbel-LP (inclusief CD) door 29,95 euro over te maken op : NL60INGB0003824038 tnv J.J.Mulder onder vermelding van Heritage. Vergeet niet jouw postadres naar ons te mailen. 

 

 

 

 

 

De bus

De avonturen van de bus vormen een onmisbaar onderdeel in het oeuvre van Mulder & Sons

Vaders en zonen; een eindeloos onderwerp.

Je wordt vader, blijft een zoon en hoe kijken jouw zonen naar jou als vader?  De anekdotes en herinneringen, autobiografisch of geleend, zijn vaak heel herkenbaar. Het stemt tot melancholie, maar ook rebellie en vrolijkheid. De teksten in deze Nederlandstalige muziektheatervoorstelling zijn van Jaap Mulder en dichters als Menno Wigman en Theodore Roethke. De muziek bestaat uit eigen composities en arrangementen. Mooie luisterliedjes worden afgewisseld met virtuoze folk-pop. Het weerspiegelt de persoonlijke voorkeuren van de vader en zijn zonen. Een bijzonder muzikale voorstelling; persoonlijk en universeel, boeiend tot de laatste klanken vervliegen.