Ruben

Is de componist van veel nummers. Pianist met een degelijke klassieke en pop-opleiding, maar eigenzinnig en niet te betrappen op namaak. Speelt met gevoel en beheerst de kunst van het weglaten. Hij volgt een opleiding Hotelmanagement & Hospitality aan Stenden Leeuwarden. Samen met een jeugdvriend richtte hij studentenvereniging Huize Bacchus op.

Jaap

Is multi-instrumentalist, zanger en componist. Hij treedt al bijna 35 jaar op in theaters in binnen-en buitenland. Met Jiddische muziek en klezmer, maar ook in bijzondere projecten met wereldmuziek, jeugdtheater en klassieke muziek.   
Jaap werkte samen met Robert Long, Ivo de Wijs, Frans Weisz, Fred Florusse, Ivo Janssen, Frank London, Shura Lipovski, Bente Kahan en actrice Bodil dela Parra en was gastmuzikant bij het Internationaal Danstheater. 
Hij is frontman van klezmerband Di Gojim en trad op in New York, Istanbul, Budapest, Jeruzalem, Berlin, Paris, Brussel, Mexico City, Bogota, Wroclaw, Barcelona, Madrid en vele andere steden.
In Frankrijk treedt hij op met professionele muzikanten en vormt hij een duo met de Frans-Australische harpiste-zangeres Anna Boulic.

David

Is drummer vanaf het moment dat hij met mes en vork kon eten. Alles heeft een ritme! Speelt van metal tot wereldmuziek. Ongeremd en met veel passie. Bezocht diverse popscholen maar koos uiteindelijk voor een universitaire studie Vergelijkende Religiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam.
David is verslingerd geraakt aan trail-running.