Recensie van de lp/cd 'Heritage'  door Jacob Haagsma van Leeuwarder Courant:

Melodielijnen meanderen uitdagend, de arrangementen hebben fraai uitgewerkte theatrale trekjes. ****

 

 De release van dit album was op dinsdagavond 12 februari 2019, 20.00 uur, in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda.

 
Publiek over 'Heritage':

"Genoten van Mulder and Sons. Gisteren waren Ellen de Bruin en ik bij de lp en cd- presentatie van Heritage, het nieuwe album van Mulder and Sons. We genoten van de mooie muziek en de pakkende teksten. De stemmen van Jaap Mulder en Ruben harmoniëren heel goed en drummer David was ook prima op dreef. De lp is fraai vormgegeven door het echtpaar Meyboom en je krijgt de cd ( Jaap: voor in de auto) er gratis bij. AANRADER!" (Jan de Wild)

"Gisteren zijn Haico en ik bij de LP-CD presentatie van Mulder & Sons geweest in de Garenspinnerij. Na een heerlijke voorstelling werd Haico voor het mixen en masteren van de LP, CD èn digitale versie nog even in het zonnetje gezet. Wat een leuke avond, wat zijn we trots dat we betrokken waren bij dit proces. 

Ik ben dankbaar dat ik op deze plaat ook heb mogen zingen." (Alysia van Horik)

"Prachtig album. Aanrader!" (Henk te Biesebeek)

"Het was bijzonder, erg genoten en de elpee is een aanrader" (Sarie Donk)

"Het was super gisteren, ik heb HarT genoten van Mulder & Sons. Erg blij met jullie nieuwe lp" (Hartini van Rijssel) 

Publiek over de theatervoorstelling "Vaders en zonen":

 

Wat een voorstelling!! De voorstelling "Vaders en zonen"  danst me na een dag nog door m'n lijf: Alles zat erin en alles klopt. De teksten, de muzikaliteit: doorleefd en vol schoonheid en troost! Rob en ik hebben genoten en jullie optreden heeft ons diep geraakt! "Wat is kunst dan toch mooi: verbindend, troostend, de niet in woorden te beschrijven schoonheid...."

  

Recensie van de cd "Le vol arrêté"  door Mattie Poels in Mixedworldmusic:

Mulder & Sons vervat poëzie in fonkelnieuw gecomponeerde melodieën die dankzij tempowisselingen, bijzondere harmonieën en geraffineerde dynamiek ver boven het gemiddelde uitstijgen. Theatrale muziek, gespeeld op blazers, toetsen en drums. ****