Over "Vaders en zonen":

 

Wat een voorstelling!! De voorstelling "Vaders en zonen"  danst me na een dag nog door m'n lijf: Alles zat erin en alles klopt. De teksten, de muzikaliteit: doorleefd en vol schoonheid en troost! Rob en ik hebben genoten en jullie optreden heeft ons diep geraakt! "Wat is kunst dan toch mooi: verbindend, troostend, de niet in woorden te beschrijven schoonheid...."

  

    

Recensie over de CD "Le vol arrêté"  door Mattie Poels in Mixedworldmusic:

 

Mulder & Sons vervat poëzie in fonkelnieuw gecomponeerde melodieën die dankzij tempowisselingen, bijzondere harmonieën en geraffineerde dynamiek ver boven het gemiddelde uitstijgen. Theatrale muziek, gespeeld op blazers, toetsen en drums. ****

 

Over "Heritage":


Gisteren waren Ellen de Bruin en ik bij de lp en cd- presentatie van Heritage, het nieuwe album van Mulder and Sons. We genoten van de mooie muziek en de pakkende teksten. De stemmen vanJaap Mulder en Ruben harmoniëren heel goed en drummer David was ook prima op dreef. De lp is fraai vormgegeven door het echtpaar Meyboom en je krijgt de cd ( Jaap: voor in de auto) er gratis bij. AANRADER! (Jan de Wild)